Vacatures

Vulploegleider (15 uur)

 

Coop Dekker is de supermarkt van Johan en Gerdy Dekker in Rijsenhout, aangesloten bij Coop Supermarkten.

Coop Supermarkten is een coöperatie met 250 aangesloten winkels in Nederland. Coop Dekker heeft alle afdelingen in huis die je kan verwachten in een supermarkt. Daarnaast ook een drogisterij, slijterij en servicebalie met Post NL. In de winkel is een team van 45 personen 7 dagen in de week in de weer om, binnen de mogelijkheden van Rijsenhout, het beste voor Rijsenhout te realiseren.

 

Voor de winkel zijn wij op zoek naar een vulploegleider.

 

De vulploegleider stuurt de vulploeg aan en helpt mee waar nodig. De vulploegleider valt direct onder de ondernemer of diens assistent.

De werkzaamheden zijn op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. In overleg wordt hier een keuze in gemaakt.

 

Kerntaken:

  • werkverdeling binnen de vulploeg
  • controle op juiste wijze van vullen
  • opbouwen van displays van wekelijkse akties
  • toezien op het werken volgens HACCP

 

De persoon die wij in gedachten hebben, is een persoon die van aanpakken houdt, die goed kan werken binnen structuren, maar wanneer nodig ook voldoende zelfinitiatief heeft. De persoon kan goed omgaan met jeugdige medewerkers en weet hen te motiveren. Wij zien onze vulploegmedewerkers als volwaardige medewerkers die een goede coaching verdienen. Het is de kweekvijver voor andere functies binnen ons bedrijf.

De persoon is daarnaast in staat om met het kader een team te vormen en zich flexibel op te stellen om het uiteindelijke doel: een goede winkel voor Rijsenhout, te realiseren.

 

Je sollicitatie kan je hier digitaal invullen.

Heb je vragen over de functie, dan kan je een mail sturen naar

 

GRAVIDA PULVINAR ORCI

Copyright © All Rights Reserved