Kerstpakketten en Kerstshopping

Kerstpakketten en Kerstshopping

 

 

Kerstpakketten

Al jarenlang is Coop Dekker uw vertrouwde partner voor kerstpakketten. U kunt een keuze maken uit het mooie aanbod dat wij ook dit jaar weer hebben.

 

U kunt onze brochure aanvragen door een mail te sturennaar info@coopdekker.nl. Wij sturen deze dan kosteloos toe.

Daarnaast kunt u ook zelf een pakket bij ons in de winkel samenstellen, die wij vervolgens in het door u gewenste aantal inpakken.

 

Voor kerstpakketten geldt dat hoe eerder u bestelt, des te meer zekerheid u heeft dat het pakket nog op voorraad is. Wij adviseren dan ook om voor 10 november uw pakketten te bestellen.

De pakketten die u in de winkel uitzoekt en op maat voor u gemaakt worden, kunnen tot uiterlijk 30 november besteld worden.

Voor het inpakken en de verpakking rekenen wij € 3,50 per pakket. Boven een orderbedrag van € 1500,00 krijgt u 50% korting op de inpakkosten en boven de € 2500,00 betaald u geen inpakkosten.

 

Als u een afspraak wilt maken om langs te komen en een pakket samen te stellen, stuurt u dan een mail naar info@coopdekker.nl<mailto:info@coopdekker.nl>

 

Kerstshopping

 

Een reeds beproefd concept dat wij al jaren doen is het kerstshoppen. Bedrijven komen met al hun medewerkers naar de supermarkt en laten daar hun medewerkers voor een x-bedrag producten verzamelen. Deze producten worden vervolgens in sfeervolle kerstdozen ingepakt en meegegeven aan die medewerkers. Iedereen gaat op die manier de deur uit met een pakket die 100% aan de wens voldoet. Tijdens deze avond verzorgen wij naar wens van het bedrijf koffie met iets erbij of een aangeklede borrel. Een aantal bedrijven combineren deze avond met hun jaarlijkse kerstborrel. De supermarkt is die avond exclusief geopend voor uw medewerkers.

Minimaal aantal deelnemers is 50 en het minimale bedrag is € 50,00 Wilt u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, stuurt u dan een mail naar info@coopdekker.nl<mailto:info@coopdekker.nl>

GRAVIDA PULVINAR ORCI

Copyright © All Rights Reserved